Logo
Havenstraat 53
2984 AC
Tel. 0180-425300
Fax. 0184-432324
Email: winkel@jan-verschoor.nl
Logo

Jan Verschoor tweewielers & witgoed


Promoot jouw pagina ook

Jan Verschoor Witgoed
Havenstraat 53
2984 AC Ridderkerk
tel. 0180-425300

Wij lunchen tussen
12:00-13:00
m.u.v. zaterdag

Openingstijden

Maandag 08.30 - 17.30 uur
Dinsdag 08.30 - 17.30 uur
Woensdag 08.30 - 17.30 uur
Donderdag 08.30 - 17.30 uur
Vrijdag 08.30 - 17.30 uur
Zaterdag 08.30 - 17.00 uur
Zondag gesloten

Nieuws


Bekijk onze overige nieuwtjes op onze
facebookpagina


Nu te koop in onze winkel! 

Ontdek dé nieuwe zakloze stofzuiger Blizzard CX1
Zakloze Miele-stofzuiger Blizzard CX1

Met trots presenteren wij u de eerste Miele-stofzuiger zonder stofzak: Blizzard CX1. Deze zakloze stofzuiger staat garant voor het schoonste resultaat dankzij de unieke Vortex-technologie. Voor elke vloer de optimale zuigkracht, hoogste hygiëne en geheel onderhoudsvrij zonder bijkomende kosten. Deze innovatieve stofzuiger is nu verkrijgbaar. In deze nieuwsbrief lichten we een aantal unieke voordelen uit.

Berlijn Jan verschoor januari 2016
Johan de Jong 45 jaar in actieve dienst bij Jan Verschoor te Ridderkerk


"Sleeën!!"

Zoekt u nog een slee voor als het gaat sneeuwen? Wij hebben veel keus, daarmee kunt u bij winterse omstandigheden prima sleeën. Houten-, inklapbare, grote en kleine sleeën, ook hebben wij voor slechts €2,95 een sneeuwglijmat! Alle sleeën staan inelkaargezet voor u klaar en kunnen direct gebruikt worden. Sneeuw? Snel een slee halen bij Jan Verschoor in Ridderkerk! 
Spullen nodig voor: slee, kou, sneeuw, winter, en dergelijke, kom langs bij Jan Verschoor


quooker verschoor ridderkerk


Welkom in ons Miele Innovation Centre! 


Vier mee! Vier het 111-jarige jubileum mee met Miele en profiteer van de speciale jubileum-modellen.

Winnaar Bosch actie bekend! 
De winnaar van de Bosch actie is bekend! Iedere klant die eenVan harte gefeliciteerd met de aanschaf van jullie Bosch product en natuurlijk ook met de gewonnen elektrische fiets! 

winnaar bosch actie, bosch, elektrische fiets, fiets ondersteuning, ridderkerk, fietsen, jan verschoor,
Wij slijpen schaatsen! Rondrijders, Hockey schaatsen, kunstschaatsen, noren! Alle machines zijn weer aangesloten, natuurlijk hopen wij op mooi schaatsweer op de ijsbanen / sloten / de Waal in Ridderkerk, en omgeving.Afhankelijk van de drukte kunt u op uw te slijpen schaatsen wachten!

Schaatsen slijpen verschoor ridderkerk fietsen witgoed


Klik op onderstaande foto en bekijk de laatste aanbiedingen en acties! Jan Verschoor tweewielers en witgoed, Ridderkerk. 05-01-2012: Diverse Miele en Bosch stofzuigers in de aanbieding! Bij iedere nieuwe stofzuiger krijgt u bovendien een gratis pak stofzuigerzakken. Daarnaast verkopen zij stofzuigerzakken van praktisch alle merken. In de advertentie de: Bosch BSG61800, Miele: S380, S381, S762, blackpearl.Jan Verschoor tweewielers en witgoed, ondernemer van het jaar, Ridderkerk, het Zuiden, de Weekkrant.
Verschoor, Prijsuitreiking Kijkdooswetstrijd

RIDDERKERK 12 NOVEMBER: Aan twee gelukkige prijswinnaars werd onlangs een mooi spellenpakket uitgereikt. De kijkdooswedstrijd stond in het teken van de Miele huis-aan-huis folder, hieruit moesten de kinderen diverse artikellen halen en in de creatie te plaatsen. Deze wedstrijd is door vele kinderen aangegrepen om hun creativiteit tot uitting te brengen. Het was dan ook erg moeilijk "de mooiste" kijkdoos te bepalen, aldus Gert. Zodoende is er besloten ook een tweede prijs ter beschikking te stellen.

(foto) "De gelukkige winnaressen nemen de prijs van Gert Verschoor in ontvangst."  

Witgoed apparatuur Ridderkerk


 

Wat is warmtepomp technologie?

Wat is warmtepomp technologie?
Wat is warmtepomp technologie?
klik hier

Wat is warmtepomp technologie?


 

Warmtepomptechnologie in drogers
 

Een warmtepompdroger werkt zuiniger dan een conventionele condensdroger. Een condensdroger verhit de lucht met een elektrisch verwarmingselement, en blaast de vochtige warme lucht uit de trommel naar buiten.

Net als een airco en koelkast werkt een warmtepompdroger met een compressor (pomp) en een koelmiddel. In de compressor wordt het koelmiddel van gasvorm naar vloeibare vorm omgezet. Bij dit proces komt warmte vrij. Met deze warmte wordt de luchtstroom verhit die naar de trommel gaat. De hete lucht wordt door de vochtige was geblazen. De vochtige lucht die nu uit de trommel komt wordt langs het koelmiddel geleid, waardoor het vocht condenseert en wordt opgevangen in een reservoir. De droge lucht gaat weer naar de compressor en dan begint de cyclus opnieuw: de pomp verhit de droge lucht, enzovoort. Door het hergebruiken van de warme lucht verbruikt een warmtepompdroger veel minder energie dan een conventionele condensdroger, wat leidt tot kostenbesparing.

warmtepomp technologie bij Jan Verschoor

 

Wat is warmtepomp technologie?