Logo
Havenstraat 53
2984 AC
Tel. 0180-425300
Fax. 0184-432324
Email: winkel@jan-verschoor.nl
Logo

Jan Verschoor tweewielers & witgoed


Promoot jouw pagina ook

Jan Verschoor Witgoed
Havenstraat 53
2984 AC Ridderkerk
tel. 0180-425300

Wij lunchen tussen
12:00-13:00
m.u.v. zaterdag

Openingstijden

Maandag 08.30 - 17.30 uur
Dinsdag 08.30 - 17.30 uur
Woensdag 08.30 - 17.30 uur
Donderdag 08.30 - 17.30 uur
Vrijdag 08.30 - 17.30 uur
Zaterdag 08.30 - 17.00 uur
Zondag gesloten

Welkom


Al meer dan 60 jaar een witgoed begrip in Ridderkerk en omgeving! 

Jan Verschoor begon in 1948 met het verkopen van huishoudelijke apparaten, wat uitgroeide tot een gerenomeerd bedrijf in witgoed en huishoudelijke producten.

Service, klantvriendelijkheid en reparatie/bezorging aan huis zijn al die jaren de kernwoorden, waarom onze service draait.

Wij proberen altijd uw probleem binnen twee werkdagen op te lossen, mocht dit niet lukken en de nood hoog zijn, beschikken wij over een leenmachine.

Jan Verschoor is er voor u, sinds 1 februari 2011 op haar nieuwe locatie aan de Havenstraat, te Ridderkerk. Dit is de locatie waar tot voorkort Scootercenter gevestigd was. Hier is voldoende ruimte en de mogelijkheid producten op een passende manier aan u te presenteren, zodat u de juiste keus kunt maken. Op deze locatie kunt u gemakkelijk uw auto parkeren, de producten bekijken en u laten voorlichten door onze adviseurs.

Bij Jan Verschoor Ridderkerk  kunt u terecht voor fietsen, witgoed en scooters. 
Sinds 1936


Fietsen en fiets accessoires

http://www.fietsen-janverschoor.nl

Ruim assortiment A-merken, Batavus, Sparta, Cortina, Alpina, Bulls en vele fiets accessoires, zoals kleding, mandjes en natuurlijk onderdelen. 

-Ruim assortiment
-Gratis servicebeurten bij een nieuwe fiets
-Eigen reparatie en onderhoud
-Eigen haal/breng service
-Fietsenplannen
-Sinds 1936!


Jan Verschoor tweewielers en witgoed, ridderkerkScooters en bromfietsen

http://www.scooters-janverschoor.nl

Aan de Nijverheidsweg 4 vind u Scootercenter, daar kunt u vinden: nieuwverkoop van de bekende merken, zoals Aprilia, Derbi, Gilera, Kymco, Malaguti, Peugeot, Piaggio, Sym, Tomos. Maar ook occasions, scooter- accessoires, reparatie en onderdelen. 

- Twee gratis servicebeurten binnen 12 maanden na aanschaf bij een nieuwe scooter.
- Eigen ophaaldienst
- Reparatie en onderhoud.

Scootercenter Jan Verschoor, Nijverheidstraat 4 Ridderkerk
 

Wat is warmtepomp technologie?

Wat is warmtepomp technologie?
Wat is warmtepomp technologie?
klik hier

Wat is warmtepomp technologie?


 

Warmtepomptechnologie in drogers
 

Een warmtepompdroger werkt zuiniger dan een conventionele condensdroger. Een condensdroger verhit de lucht met een elektrisch verwarmingselement, en blaast de vochtige warme lucht uit de trommel naar buiten.

Net als een airco en koelkast werkt een warmtepompdroger met een compressor (pomp) en een koelmiddel. In de compressor wordt het koelmiddel van gasvorm naar vloeibare vorm omgezet. Bij dit proces komt warmte vrij. Met deze warmte wordt de luchtstroom verhit die naar de trommel gaat. De hete lucht wordt door de vochtige was geblazen. De vochtige lucht die nu uit de trommel komt wordt langs het koelmiddel geleid, waardoor het vocht condenseert en wordt opgevangen in een reservoir. De droge lucht gaat weer naar de compressor en dan begint de cyclus opnieuw: de pomp verhit de droge lucht, enzovoort. Door het hergebruiken van de warme lucht verbruikt een warmtepompdroger veel minder energie dan een conventionele condensdroger, wat leidt tot kostenbesparing.

warmtepomp technologie bij Jan Verschoor

 

Wat is warmtepomp technologie?