Logo
Havenstraat 53
2984 AC
Tel. 0180-425300
Fax. 0184-432324
Email: winkel@jan-verschoor.nl
Logo

Jan Verschoor tweewielers & witgoed


Promoot jouw pagina ook

Jan Verschoor Witgoed
Havenstraat 53
2984 AC Ridderkerk
tel. 0180-425300

Wij lunchen tussen
12:00-13:00
m.u.v. zaterdag

Openingstijden

Maandag 08.30 - 17.30 uur
Dinsdag 08.30 - 17.30 uur
Woensdag 08.30 - 17.30 uur
Donderdag 08.30 - 17.30 uur
Vrijdag 08.30 - 17.30 uur
Zaterdag 08.30 - 17.00 uur
Zondag gesloten

Miele

Welkom bij Jan Verschoor's Miele innovationcentre Ridderkerk!

 

Jan Verschoor begon al in 1948 met het verkopen van huishoudelijke apparaten, wat uitgroeide tot een begrip in witgoed en huishoudelijke apparaten in Ridderkerk en omgeving.

Al sinds 1948 doet Jan Verschoor zaken met Miele en dat naar wederzijdse tevredenheid. Door de jarenlange samenwerking met Miele heeft Jan Verschoor veel ervaring opgedaan om te komen tot een uitstekende service, vakkundige reparatie en de juiste manier van installeren van de Miele apparaten. Jan Verschoor maakt hiervoor geen gebruik van “derden” maar heeft een eigen bezorg- en servicedienst.

Service, klantvriendelijkheid en reparatie/bezorging aan huis zijn al die jaren de kernwoorden, waar de naam Jan Verschoor om draait.

In onze winkel in Ridderkerk vindt u ook ons Miele Innovationcentre, een speciale winkel binnen onze winkel waar u alle nieuws en innovaties van Miele zelf kunt beleven. Omdat hier vrijwel alle apparaten demonstratieklaar staan opgesteld kunt u hier, samen met ons door Miele getrainde verkooppersoneel, de juiste keuze maken. Of het nu gaat om een Miele wasmachine, Miele droger, Miele vaatwasser, stofzuiger of zelfs Miele inbouwapparaten, bij ons vindt u het allemaal.

U vindt onze winkel aan de Havenstraat 53 te Ridderkerk. Graag tot ziens!


 

Wat is warmtepomp technologie?

Wat is warmtepomp technologie?
Wat is warmtepomp technologie?
klik hier

Wat is warmtepomp technologie?


 

Warmtepomptechnologie in drogers
 

Een warmtepompdroger werkt zuiniger dan een conventionele condensdroger. Een condensdroger verhit de lucht met een elektrisch verwarmingselement, en blaast de vochtige warme lucht uit de trommel naar buiten.

Net als een airco en koelkast werkt een warmtepompdroger met een compressor (pomp) en een koelmiddel. In de compressor wordt het koelmiddel van gasvorm naar vloeibare vorm omgezet. Bij dit proces komt warmte vrij. Met deze warmte wordt de luchtstroom verhit die naar de trommel gaat. De hete lucht wordt door de vochtige was geblazen. De vochtige lucht die nu uit de trommel komt wordt langs het koelmiddel geleid, waardoor het vocht condenseert en wordt opgevangen in een reservoir. De droge lucht gaat weer naar de compressor en dan begint de cyclus opnieuw: de pomp verhit de droge lucht, enzovoort. Door het hergebruiken van de warme lucht verbruikt een warmtepompdroger veel minder energie dan een conventionele condensdroger, wat leidt tot kostenbesparing.

warmtepomp technologie bij Jan Verschoor

 

Wat is warmtepomp technologie?